Om selskapet

Loading...

Här är vi på en av världens största cykelmässor i Belgien 2017. Det är viktigt att ha en dialog med cykelstillverkarna och uppdatera sig om trender och nyheter.

VÅR HISTORIA

För några år sedan, på semester såg vi en cykel som fick oss att le och gjorde oss lite lyckligare. Vi såg en cykel med en låda framför och två små barn satt in. När vi tittade närmare såg vi att den hade en elektrisk motor och det verkade mycket lätt att åka på. Barnen såg väldigt glada ut och det var föraren där de seglade ner på gatan bland butikerna och kaféerna i den lilla byn vi var i. Vi bestämde oss för att boka en bra cykel när vi kom hem men blev förvånade när priset var en plats mellan 40 och 50 000 kr!
Efter mycket sökning och utforskning hittade vi en leverantör som vi tyckte om och det var rimligt prissatt. De första cyklarna beställdes!
Vi upptäckte snart att flera modeller inte klarade det nordiska klimatet med mycket regn, frost, snö och dagg. Vi hittade slutligen en fabrik som var villig att göra nödvändiga justeringar i förhållande till det nordiska klimatet. Vi förstod också vikten av att tillhandahålla god service genom egen verkstad och lagring, och hjälpa till med service där du bor. Nu har vi en cykel vi är stolta över och våra kunder är glada och nöjda. Resten är historia!
Välkommen till BullaBike.se

+46 31 360 78 73
Köp BullaBike här

Sidor

Hem
Om oss
Specifikationer
Secialdesign
Bilder
Butik
Kontakta oss
Integritet

Modeller

Basic Timeless
Basic Oval
Timeless open-it
Ovale open-it

Betalning

Faktura

Sidor

Hem
Om oss
Specifikationer
Secialdesign
Bilder
Butik
Kontakta oss
Integritet

Modeller

Basic Timeless
Basic Oval
Timeless open-it
Ovale open-it

Betalning

Faktura